Beoordelingen van Kitchen Panda Utrecht

Recente recensies

5.0
R.S. Korrel
gisteren

Zoals normaal snel geleverd en de smaak is prima. Ik had echter specifiek gevraagd geen champignons zoals ik altijd doe, en wederom zaten er wel degelijk (een heleboel) champignons door mijn wok.

Dirk
24 januari 2022

Het wordt eentonig maar ook deze keer fantastisch eten en perfect op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Balije
23 januari 2022

Prima 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Corien
23 januari 2022

Altijd lekker eten en supersnelle bezorging!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Namita S
23 januari 2022

I had ordered shrimp dim sum & chicken gyoza. Both of which were good and ready on time for me to pick up. The shrimp dim sums even stayed warm for a while! Overall, quite happy with everything. Thanks!

Ed
22 januari 2022

Altijd top

Daan
19 januari 2022

Basil beef was weer heel lekker en werd supersnel geleverd!

Frank
18 januari 2022
MB.
16 januari 2022
JG
15 januari 2022

Lekker en snel. Aardige bezorger.

Jolanda
14 januari 2022

Allergenen lijst is duidelijk aangegeven in het menu, geen last van "mijn intoleranties" gehad en het was lekker!

Jessica
14 januari 2022

Snel, vers, warm, lekker! Een aanrader!

Ed
12 januari 2022

Classic Chinese, altijd top!

Jesse
12 januari 2022

Eten bevalt altijd prima en wordt snel bezorgd. Één kleine aanmerking: helaas vergeten jullie bijna iedere levering de pittige saus bij de pad thai.

LH
11 januari 2022
R. Adriaans
10 januari 2022

Uitstekend geholpen met allergieën

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

F
8 januari 2022
-
7 januari 2022
L
5 januari 2022
Jola
5 januari 2022

Ik heb meer dan 1 uur op de bestelling moeten wachten. Nergens was aangegeven dat de wachttijden zo extreem lang zullen zijn. Uiteindelijk na een telefoontje werd het eten met veel genade bezorgd. Geen excuses of wat dan ook aangeboden gekregen. Jammer, want de gerechten op zich waren wel heel lekker. Maar met zulke lange wachttijden en onvriendelijk personeel zal ik niet zo snel weer iets bestellen.

Cornelis
3 januari 2022

Heerlijke curry en pad Thai!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Astid
3 januari 2022

Erg lekker!! Aanrader is de pad thai

A.Boshuisen van Rooijen
2 januari 2021

Het eten was heel lekker, ruim voldoende smaakvol.Voor herhaling vatbaar. Tijdens het bestelproces kregen we een ďrankje gratis, helaas hebben we dat niet gezien.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joris
31 december 2021

Lekkere Babi Pangang en kip loempiaatje, warm bezorgd ondanks de afstand! Wat wil een mens nog meer?

D
29 december 2021

Always, nice food, enough quantity and delivered hot.

Dennis
24 december 2021

Al veel vaker besteld en zoals altijd erg goed. De bezorging is keurig op tijd, de bezorger is vriendelijk. Het eten is gloeiend heet, het is meer als voldoende en erg goed van smaak. Top!

Devi
23 december 2021
MB.
23 december 2021
Sabine
19 december 2021

Snelle levering, heerlijk gegeten

Okta
17 december 2021

Good food, value for money. Reliable and quick delivery

MB.
10 december 2021
Misaki Yamada
6 december 2021

Dank je wel voor de lekkere eten! Alleen ik gemist een drink gisteren, misschien jullie vergeten te nemen...?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Huub
3 december 2021

De beste saté die er is en mooie geurige jasmin rijst. Temperatuur is altijd goed!

MB.
1 december 2021
Ed
29 november 2021

Altijd constante kwaliteit, gewoon goed en op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Trinh N
27 november 2021

Snelle levering en goeie porties! Curry smaakt erg lekker.

Dirk
27 november 2021

misschien eentonig maar ook deze keer perfecte maaltijd met uitstekende bezorging, kunnen andere bedrijven wat van leren

Floris
27 november 2021

Op deze gure dag Gaf de warme hap Ons een grote lach Dat vinden we knap Verse ingrediënten Vriendelijk personeel Jullie verdienen veel cliënten Volgende keer bestellen we weer veel.

Mildred
26 november 2021

Wederom heerlijk, goed warm, op tijd. Had voor het eerst saté erbij besteld. Erg lekker.

Bram
26 november 2021

Lekker eten met verse ingrediënten en een goede bezorging. Valt nooit tegen!

Chaimaa
24 november 2021

Heerlijk eten en op tijd!

Ed
22 november 2021

Classic Chinees, altijd top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martijn
22 november 2021

Heerlijk gegeten! Kwaliteit en kwantiteit prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

T. W. Tang
21 november 2021

Heerlijk gegeten, bezorging ruim op tijd voor.een zaterdag en het eten zat gloeiend heet nog in de verpakking. Top!

Dev
14 november 2021

Awesome taste. Enough quantity. Keep it up Kitchen Panda.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ton
13 november 2021

Tijd niet besteld bij Panda, eten nog steeds goed, is me wel opgevallenn dat de porties kleiner zijn geworden.. dat is net iets minder.

MB
12 november 2021
John
10 november 2021

Soep is behoorlijk pittig kon niet eten! Daarom 1ster.

Gerd
9 november 2021

Wat een feest weer. Heerlijke smaken en een mooie portie. Altijd genieten.

Bronk
4 november 2021

Heerlijk gegeten van verschillende gerechten, oa Pad Thai, Sate en Babi Pangang. De kwaliteit van het vlees is top en de hoeveelheid die we kregen was echt meer dan genoeg (teveel eigenlijk, maar dat ligt misschien meer aan hoe grote eters we zijn).

Huub
1 november 2021

Het is altijd erg lekker, heet als het gebracht wordt en heerlijke smaak.

Tevreden klant ✅
31 oktober 2021

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ray
31 oktober 2021

Het eten was verrukkelijk

Joanna
26 oktober 2021

Heerlijke eten, goede porties en prima prijs. Bezorging perfect op tijd en super vriendelijk. Eten ook niet alléén lekker maar ook nog steeds goed warm. Echte aanrader voor ideeren

Millie
24 oktober 2021

Wederom heerlijk gegeten. Altijd goed en lekker eten bij / van Panda Kitchen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Zeer matig
24 oktober 2021

De noedels waren zeer matig, weinig smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

MB
23 oktober 2021
Fatiha
23 oktober 2021

Super slecht en agressieve bezorger. Jammer

Nick
21 oktober 2021
Saskia
16 oktober 2021

Was lekker, goed warm en goed gevuld, iets teveel groente bij de garnalen noedels, verder heerlijke triangels en garnalen als vooraf.

Maria
13 oktober 2021

Erg lekker en groote portie.

Jessica Svensson
11 oktober 2021

Very good food and fast delivery

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mohammed
8 oktober 2021

Zoals altijd was het eten heerlijk. Goede kwaliteit producten en top bezorging. Ik zal hier blijven bestellen!

Marije
1 oktober 2021

Uitstekend en snel.

Dennis
1 oktober 2021

Zoals vanouds... De bezorging is keurig op tijd, het eten is dampend heet, erg lekker en meer als voldoende.

L.
1 oktober 2021
Rico
29 september 2021

Snelheid levering top. Bezorger primark We hadden een wok gerecht, Pekingeend en kip zoet zuur. Vond de smaak van alle gerechten redelijk smaakloos helaas. Zal niet gauw weer bestellen

GK
26 september 2021

Great taste and quantity, as usual!

Paul
24 september 2021

Super lekker en snelle bezorging

Ed
20 september 2021

Bestel altijd classic Chinees en altijd TOP en exact op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ina
18 september 2021

Heerlijk en vers

LL
17 september 2021

Altijd tevreden met kitchen panda :)

Sophie
15 september 2021

Erg lekker eten en snel bezorgd

DS
14 september 2021

Lekker eten en vriendelijk personeel!

Bram
11 september 2021

Relatief snel en lekker!

Sophie Koot
10 september 2021

Helaas heb ik mijn gratis drankje niet gekregen, deze zat er niet bij :(

Anissa
9 september 2021

Wij hebben in het verleden slechte ervaring gehad. Maar gaf het toch een kans en oh wat is het goed gemaakt!! Was heerlijk. Snel bezorgd en het eten was erg smaakvol.

Sander
3 september 2021

Super lekkere pad thai! Snelle bezorging

Patrick L
2 september 2021

Was weer lekker, royale portie, lekker vers, ik had wokgroenten in zwarte bonensaus met gebakken noodles. Ook de kip loempias waren erg goed.

Anoniem
31 augustus 2021

Waar voor je geld! Heerlijke wok met super veel lekkere kipstukjes erin. Ga hier zeker vaker bestellen.

D.de Vries
30 augustus 2021

Zoals altijd, prima kwaliteit, voldoende, warm en vooral op tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mirjam Bosman
30 augustus 2021

De black bean rund was veel te pittig. Zonde van de smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thomas
29 augustus 2021

Eerste bestelling, review gaven al aan dat het lekker zou zijn en dat was het ook! Hoeveelheid was ruim voldoende en het kwam allemaal warm op tafel. Loempia's waren nog steeds knapperig.

Dev
29 augustus 2021
Ed
25 augustus 2021

Altijd prima en constante kwaliteit!

Patrick L
7 augustus 2021

Het eten was lekker. Ik had wokgroenten in Japanse teriyaki saus en met gebakken noodles besteld. Hoeveelheid van het eten was ook goed.

Marco
6 augustus 2021

Zoals altijd van uitmuntende kwaliteit!

Henk van Gog
1 augustus 2021

Zoals verwacht erg lekker omdat dit niet mijn eerste keer is bij kitchenpanda. Zeker ook niet mijn laatste. Erg goed, lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

T.
1 augustus 2021

Altijd goed hier !

Agnes
29 juli 2021

Very good and fresh made food; Delivery on time.

Nina
18 juli 2021

Altijd snel bezorgd en lekker warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingrid
17 juli 2021

Lekkere gerechten, goed warm geleverd. Cha chiew heerlijk! De spareribs waren helaas helemaal niet goed, deze zal ik niet meer bestellen.

Riek
16 juli 2021

Het was heerlijk.

Nadia
10 juli 2021
Kim
5 juli 2021

Lekkere curry's!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mo
4 juli 2021
Sergio
3 juli 2021

Snel geleverd, helemaal compleet, lekker en nog goed heet. Altijd happy met de bestellingen van kitchen panda

Ed
3 juli 2021

Altijd top!

D.de Vries
28 juni 2021

weer geweldig, dit keer helaas zonder blikje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janneke
27 juni 2021

Veel en goed eten! Bezorging is ook altijd keurig op tijd.

JB
24 juni 2021

Lekker en relatief goedkoop. Eten was netjes klaar op de afgesproken tijd.

Yusuf
24 juni 2021

Was weer top!

Mo
20 juni 2021

Lekker eten en goede porties. Zal hier vaker bestellen! Ik mis alleen het gratis drankje wat erbij zou zitten wanneer ik direct via jullie eigen site bestel

Thomas
20 juni 2021

Snelle bezorging, vriendelijke bezorger. Het eten was warm, zag er goed uit, was netjes verpakt en grote porties. Het was echter allemaal wat flauw, minder smaak dan we gewend zijn van de Thaise en Chinese keuken. Daarom voor ons niet voor herhaling vatbaar.

Dirk De Vries
14 juni 2021

Ik sta iedere keer weer versteld van de uitstekende kwaliteit, het vergeten gratis blikje werd later als nog bezorgd, perfect

Brigitte
13 juni 2021
DO
12 juni 2021

Zoals altijd heel lekker eten, goed op temperatuur, goede porties, bereid met verse producten en er wordt rekening gehouden met de geplaatste wensen. Niets op het eten aan te merken. Helaas ontbrak het online aangeboden drankje

Mildred
5 juni 2021

Heerlijk gegeten!

Jasper Vink
27 mei 2021

Als je van een goed pittige Thais Curry houd, dan zijn deze perfect! Vol smaak en goed pittig. Zeker voor herhaling vatbaar!

Anoniem
26 mei 2021

Supersnel en altijd even lekker!

Leon
22 mei 2021

Wederom perfect lekker eten met als bonus een gratis spa rood. Ik ben nog steeds fan! Ruime porties ook, dus vandaag nog een keer genoten van de restjes.

Rutger
22 mei 2021

Kwalitatief goed eten, niks op aan te merken. Klein detail, 'gratis' drankjes werden er niet bij geleverd.

Thijs
16 mei 2021

Snelle levering en heerlijk eten!

Kiki
16 mei 2021
Bert
10 mei 2021

Als altijd, en toch wen je er niet aan: Heerlijk, prima, dik in orde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim
8 mei 2021
Loek
28 april 2021

Superlekker!

Huub
21 april 2021

Op tijd en heerlijke maaltijd! De saté kip kun je nergens krijgen zo! Dank!

NG
16 april 2021

(Wederom) stipt op tijd bezorgd - vers en goede prijs-kwaliteitsverhouding

Nel
15 april 2021
Fer
14 april 2021

wederom heerlijk gegeten - bestelling keurig op tijd klaar - vriendelijke ontvangst en afhandeling.

Thijs
12 april 2021

Heerlijk eten zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leon
11 april 2021

Heerlijk eten. Ik werd ook nog even gebeld op mijn 06 om duidelijkheid te krijgen over de bestelling (omdat 1 ding niet duidelijk via de website was aan te geven). Super 👍. Daarna werd het ook nog eens ruim opntijd bezorgd. Daar waren wij blij mee.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erwin
10 april 2021

Heerlijke vega curry! Gewoon goed!

woo
6 april 2021

Mijn dochter heeft heerlijke babi pangang op, lekker mals vlees! bedankt!

Nicole
25 maart 2021

Het eten was lekker. Bezorging netjes op tijd. We bestellen hier zeker weer.

Ed
23 maart 2021

Zoals altijd erg lekker, zeer zachte ossenhaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dunja
21 maart 2021

Altijd superlekker en warm bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yessin
21 maart 2021

Super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mildred
17 maart 2021

Lekker gegeten. Goed warm bezorgd.

Fer
17 maart 2021

Wederom heerlijk verse maaltijden besteld en zeer vriendelijk geholpen.

Robin
17 maart 2021

Het heerlijke eten is netjes verpakt en op tijd door een vriendelijke bezorger gebracht, helemaal goed!

Nidhi
13 maart 2021

Yesterday we ordered from you the vegetables were not taste fresh and said that it should be spicy but it wasn't. I order frequently from kitchen panda from last two orders we are not getting according to our expectations.

Ed
9 maart 2021

Blijft erg lekker en keurig op tijd zoals altijd

D.de Vries
1 maart 2021

Aan De smaak, de hoeveelheid en de stiptheid van het bezorgen kunnen veel restaurants een voorbeeld nemen, ga zo door.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ursula
28 februari 2021

Lekkere gerechten alleen de soep was zo pittig. Scherp, dat je die niet kon eten! Levering was super snel en het eten was goed warm.

Ed
26 februari 2021

Zoals altijd heerlijk en altijd exact op tijd.

Zver
24 februari 2021
anoniem
21 februari 2021

Eten was heel lekker.

Sudheer
19 februari 2021
Eric vd toolen
19 februari 2021

Ik had een opmerking bij.mijn bestelling geplaatst dat jullie vorige keer het blikje fris vergeten waren. Krijg ik nu 2 blikjes en dubbele mini loempia's. Top! Presteren boven verwachting. Heel goed.

Vassil
15 februari 2021

Alles was lekker en super warm bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hanna
14 februari 2021

Heerlijk eten en zoals altijd keurig op tijd!

Ronald
12 februari 2021

Was wederom top!

Diane
7 februari 2021

Wij bestellen regelmatig bij Kitchen Panda en het eten is altijd heerlijk eten. Goed gekruid en ruime porties. Snelle bezorging en lekker warm!

Mildred
3 februari 2021

Had een bestelling geplaatst die ik graag z.s.m. bezorgd zou willen hebben. Bestelling was er heel snel, weer bloed heet bezorgd en erg lekker, zoals altijd.

Anoniem
3 februari 2021

Lekker eten en snel bezorgd!

Robin
3 februari 2021

Altijd heel lekker, netjes verpakt en snel bezorgd!

L.
3 februari 2021

Was echt weer heerlijk en veel! en altijd snelle levering.

Dirk
1 februari 2021

Het wordt eentonig maarde kwaliteit, de hoeveelheid en de bezorging waren weer tiptop, ga zo door.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ed
1 februari 2021
Rosalie
27 januari 2021

Altijd is alles super netjes verpakt, vers en op tijd. Top bedrijf!

Ed
26 januari 2021

Zoals altijd top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mildred
24 januari 2021

Heerlijk gegeten.

Jacqueline
23 januari 2021

was geweldig heerlijk gegeten

D.de Vries
18 januari 2021

Het wordt bijna irritant omdat ook deze keer het maandmenu heel erg lekker is en ruim voldoende voor 2a 3 personen. Ook de bezorging was vriendelijk en zoals gewoonlijk precies op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda
16 januari 2021

Eten heerlijk en bezorging snel. Voor herhaling vatbaar

Villanelle
16 januari 2021

Bezorging snel en eten nog goed warm. Groene curry lekker maar niet zoals ik echte Thaise curry gewend ben. Vond ik wat tegenvallen. Gebruik van verse groenten , rijst en noodles erg lekker.

Katja
16 januari 2021
Ron
15 januari 2021

De gebakken noedels waren een klein beetje aan de lauwe kant.

Kong
14 januari 2021

Bapi Pangang halve bak voor 11,95 is te duur. Navraag gedaan personeel zegt misschien hebben we een foutje gemaakt succes.

Bas
13 januari 2021

Alles naar smaak en super snel bezorgd!

Ed
13 januari 2021
L.
12 januari 2021

Heerlijk!! Altijd goed hier.

C.A.
10 januari 2021

Supersnelle bezorging en heerlijk eten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

MT
8 januari 2021
dvl
4 januari 2021

lekker eten, super stipt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John
3 januari 2020

Het was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vleuten
31 december 2020

Helaas viel eten echt tegen. Witte rijst was heel plakkerig, gebakken rijst was smaakloos. De saté was zuur ipv zoet. Niet voor herhaling vatbaar helaas.

BJ
30 december 2020

Heerlijke gerechten , goed op smaak. De groene curry was heerlijk en de gebakken nasi erg goed, met verse groenten en malse kipfilet ! Gaan zeker snel weer eens bestellen!

Erwin
22 december 2020

De bezorger kwam iets te laat, maar dat werd keurig aangekondigd. Verder was dat geen probleem. En dan het eten... Heerlijke curry's. Helemaal niets op aan te merken. Alleen maar tevreden mensen aan tafel.

Arjan
20 december 2020

Snel, wam en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yesin
15 december 2020

Super lekker eten en aardige bezorger. Super snel en warm bezorgd 👌🏼

Ed
15 december 2020
Anoniem
14 december 2020

Lekker eten maar vooral hele goede service! Ik had per ongeluk een verkeerd adres ingevoerd en ze kwamen het zonder extra kosten alsnog op het goede adres afleveren. Ook een gratis drankje erbij gekregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R.
13 december 2020

Vriendelijk aan de telefoon, goed met allergieën en lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

D.de Vries
13 december 2020

zoals verwacht en gehoopt weer 5 sterren zowel voor de kwaliteit als voor de bezorging.

Kb
12 december 2020

Happy with food and tastier.

mathilde
12 december 2020

Het was weer heerlijk!

Hayat
10 december 2020

Erg lekker en veel keuze ook voor vegetariërs. Tom ka Kai soep en Basil rund is aanrader.

Glenn
4 december 2020

Pittig en smaakvol en snel en warm bezorgd

Tammy
2 december 2020

Ik bestel heel vaak bij Kitchen Panda. Mijn man is vegetarisch en hij heeft genoeg van alleen maar tofu. Het is fijn dat er veggie kip is bij Kitchen Panda. Er is dus genoeg keuze voor hem en ook voor mij. Erg tevreden.

Ed
1 december 2020
Bert
30 november 2020

Prompte bezorging. Heerlijk als altijd. Niks op aan te merken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

D.de Vries
29 november 2020

zoals van ouds, heerlijk en perfect op tijd

Youssef
26 november 2020

Heerlijk!

Kim
25 november 2020

Altijd goed!

JC
20 november 2020

Eten was goed en lekker, bezorger was ruim optijd

mei
20 november 2020
Ed
18 november 2020

Voor het eerst de Kip Kerrie, lekker pittig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard
16 november 2020

Het eten was goed warm en smaakte erg lekker. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joeps
16 november 2020

Heerlijk, zoals verwacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ed
13 november 2020
Nvg
11 november 2020
Micky van Loon
8 november 2020

Heerlijk eten en snelle bezorging

Thijs
8 november 2020

Heerlijk eten!

Leanne Greeven
6 november 2020

Heerlijke maaltijd en precies optijd!

Ed
6 november 2020

Zoals altijd op tijd en lekker!

Noureddine
6 november 2020

Bezorgd op tijd en verrukkelijk

familie Oostenbrink
3 november 2020

We kiezen vaak iets anders. Altijd lekker. Altijd aardige mensen en bij bezorgen vlotte bezorging. Eten is goed warm.

Marie
31 oktober 2020
Ed
27 oktober 2020
Renske
25 oktober 2020

Wij vonden het eten bereid met veel te veel olie. Saté was vreselijk, en de biefstuk smaakte vreemd, daarnaast hadden we 18.15u aangegeven en werd de bestelling bijna 20 min te laat gebracht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Myla
24 oktober 2020

Heel goed

C. den Hollander
20 oktober 2020

Kiploempia's, pangsit, garnalen in deeg waren lekker. Vlees in massama curry was taai; de Pad Thai was lekker, goed gekruid, maar de wok bami grote garnalen was flauw, het leek wel of er geen kruiden in zaten. Als er geen garnalen in hadden gezeten was het gerecht smakeloos geweest.

Chris
18 oktober 2020

Op tijd bezorgd, vriendelijke bezorger, eten goed verpakt en het eten smaakte uitstekend!

Paul
18 oktober 2020

Op tijd en wederom verrukkelijk.

Wolff
18 oktober 2020

Smakelijke gerechten en netjes afgeleverd

Maroesja
17 oktober 2020

Was weer heerlijk . Dit keer de schezuan met kip en rode curry garnaal. Schexuan wel erg pittig maar zeker smakelijk. Wel ontbrak de beloofde ( gratis ) fanta bij de bestelling

Ed
16 oktober 2020

Zoals altijd, heerlijk! En altijd op tijd.

Dirk
15 oktober 2020

weer was het eten heerlijk en op tijd, ook de temperatuur was uitstekend, hou dit niveau vast en er wacht een mooie toekomst. Zaterdag ga ik voor ons en het gezin van onze zoon weer bestellen bij PANDA

Myla
9 oktober 2020

Prima gedaan

Ed
6 oktober 2020
Dirk
3 oktober 2020

zoals steeds heerlijke smaken en bijna altijd op de afgesproken tijd (en warm)

Noureddine
28 september 2020

Heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maroesja
27 september 2020

Snelle bezorging . Lekker Thaise curries en Thaise soep . De loempiaatjes beetje flauw van smaak

Ed
25 september 2020
Ed
22 september 2020

Top heerlijk knapperige groente bij de tjap tjoy

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ed
18 september 2020

Thai basil rund, jammie!

Bert
13 september 2020

Curry was te vet. Op het vocht zag je alleen maar vet drijven.

Rick
12 september 2020

Heerlijk gegeten!

Ed
11 september 2020

Teriyaki Rund echt lekker. En nagenoeg altijd op tijd. Als je langs Panda Kitchen loopt staat er een bord buiten met 1 persoons gerechten waaronder ook Tjap Tjoy, jammer dat dit niet via de site te bestellen is.

Dirk
7 september 2020

fantastisch heerlijk eten, de bezorging was een paar minuten later dan verwacht maar we werden daar keurig over gebeld. wat een mooie en uitgebreide menukaart nu nog meer keus

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ed
4 september 2020

Weer top!

Ed
27 augustus 2020

Vandaag de Teriyaki Wok Rund gekozen samen met de heerlijke kipsate. Zoals gebruikelijk weer erg lekker en op tijd gebracht. Kijk alweer uit naar een volgende bestelling!

Ed
25 augustus 2020

2 beoordelingen in 1. Special flavour op 15 augustus, had even niet in de gaten dat ik die via thuisbezorgd bestelde, vond het al vreemd dat ik bezorgkosten moest betalen en het gratis frisdrankje er niet bij zat. Gewoon direct bij Panda bestellen is dus gunstiger. Eten heerlijk en op tijd, knapperige groente en ruim voldoende. op de 22 ste de Babi Pangang besteld met portie kipsate erbij, erg lekker, de Babi P proeft net even anders dan bij de chinees maar zeker zo lekker, kipsate echt 3 stokjes met bonken kip erop die zeker sappig zijn, prima!

Bram Horsthuis
23 augustus 2020

Heel goed eten, echter tweede keer op rij gratis drankje vergeten mee te leveren.

Thijs
21 augustus 2020

Heerlijk eten en goede bezorging!

Canisius
21 augustus 2020

Precies op tijd en heerlijk gegeten. Soep met kokos was heerlijk en m’n gasten zeer tevreden én alles was nog echt warm!

Tineke
15 augustus 2020

Het eten is erg lekker en snel klaar.!

Alex
15 augustus 2020
Esther
14 augustus 2020

Het eten werd snel gebracht. Het was goed op temperatuur en het smaakte voortreffelijk. De prijs/kwaliteitverhouding is ook oké. Wij bestellen zeker nog een volgende keer en zullen het aanraden bij onze bekenden.

Olof
11 augustus 2020

We hadden gebakken noedels besteld en daarvoor bij betaald. We kregen helaas witte rijst.

Mirte
2 augustus 2020
Dirk
2 augustus 2020

zoals steeds was de bestelling op tijd en weer heerlijk, ga zo door

Anahit
27 juli 2020

I like ordering from Kitchen Panda. Their portions are very big (each portion can easily be eaten by 2 persons). Everything we have ordered so far was very tasty, ready on time. I would highly recommend to this place if you like Asian kitchen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karol
23 juli 2020

Taste of Asia, great as usual.

Ed
10 juli 2020

Vrij kort na de 1e bestelling de 2e gedaan. Nu het speciaal menu voor 2 met lekker veel keuze in wat je wilt. Wederom erg lekker, let wel de Sezchuan is best pittig, niet voor iedereen een pretje maar voor ons wel. Bezorging dit keer kwartiertje te laat, zo lang je niet op hete kolen zit is dat niet zo erg.

Ed
6 juli 2020

Gerecht Panda Special Flavour, buitengewoon verrast door versheid van groente en heerlijk knapperig gewokt. Noedels ook lekker.Tot op minuut op tijd bezorgd. Toch helaas puntje kritiek namelijk de transactiekosten bij het betalen met IDEAL, het gaat mij niet om dat kwartje, maar is meer principekwestie vooral in deze tijd van contactloos betalen en niet van deze tijd naar mijn mening.

Dirk
6 juli 2020

het eten was heerlijk en de bezorging perfect op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aarushi
30 juni 2020
Fer Jüch
26 juni 2020

Prettige afhandeling voor een prima smaakvolle keuze van goed eten

D.de Vries
25 juni 2020

wederom heerlijk eten en perfecte bezorging

Patricia
22 juni 2020

Snel en heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

D.de Vries
8 juni 2020

de maaltijden waren prima van smaak en vriendelijk geprijsd. De bezorging was iets later dan gewenst maar had geen invloed op de temperatuur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra
8 juni 2020

zeer snelle bezorging, curry was heerlijk!

Mar.
7 juni 2020

Snel bezorgd. Heerlijk genoten van het maandmenu. Wij hadden meer dan genoeg voor 3 personen

Artie
7 juni 2020

Zoals altijd een goede klantvriendelijke behandeling, en de groene hete curry en Pad Thai was heerlijk. Snel bezorgd.

Fabienne
6 juni 2020

Echt heerlijk gegeten! Ondanks dat we een grote bestelling hadden was al het eten perfect bereid en overtrof het onze verwachtingen. We gaan hier zeker vaker bestellen.

Jurjen Burger
31 mei 2020

Lekker gegeten, alle voorgerechten zijn een aanrader! Volgende keer bestellen we voor- en hoofdgerechten.

P. Keja
30 mei 2020

We bestellen daar vaak. En altijd smaakt het zeer goed en zeer lekker.

Wai Ming Koon
28 mei 2020

Babi Pangang had helaas nauwelijks smaak vlees en saus. Verder was de Babi Pangang niet op een hoog genoeg temperatuur gebakken of was de olie aan verversing toe. Mijn gok een beetje van allebei. Koe lo Kai zoetzure saus was helaas niet zoetzuur. Meer licht zoet. Verder tip voor de koe lo Kai: wok de groenten 10-15 seconden, dat was in mijn geval niet gebeurd (uien en paprika). Wellicht een gevalletje slechte dag kan gebeuren maar misschien helpt wat feedback.

Paul
27 mei 2020

Het is gewoon heerlijk, eten wordt op de afgesproken tijd bezorgd. We bestellen maandelijks heel graag bij kitchen panda.

Ronald Korrel
22 mei 2020

Snel en compleet, heerlijk gegeten

Justin
20 mei 2020

Goed eten , lekker snel bezorging

Sara
13 mei 2020

Ze waren keurig op tijd en het eten was warm. Vond echter alles kruiden missen was flauw van smaak. Zonde want het zag er heerlijk uit.

TV
11 mei 2020

Het eten was oké, maar de bezorger hield onvoldoende afstand.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

yang
7 mei 2020

Heerlijk

Herman
6 mei 2020

Warm, snel, goed van smaak. In een woord fantastisch.

G. Stevens
4 mei 2020

Levering was perfect op tijd. En het eten was meer dan genoeg en lekker.

Erwin
29 april 2020

Prima verzorgd. Tip: groente wat kleiner snijden of langer wokken, sommige (zoals de broccoli) waren niet echt gaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joopnagtegaal
29 april 2020

Het was weer goed

Derksen
29 april 2020

Het eten was weer lekker en het was snel bezorgd. De dim sum mix is een topper wat mij betreft.

Amalia
24 april 2020

always delicious food!

Sander
18 april 2020

Lekker gegeten, snelle bezorging!

Bert
18 april 2020

Zo als altijd: Prima!

M.
17 april 2020

Snel bezorgd en de gerechten smaakten weer prima! Wij hadden het maandmenu: Panda special flavour, rundvlees was lekker pittig gekruid. Het gewokte kipgerecht konden de kinderen weer goed van eten. Al waren de kippenvleugels en garnalen wel favoriet.

edita
10 april 2020

Af en toe moet je gewoon wat bij kitchen panda in Utrecht bestellen. Goed eten en zo'n hoeveelheid dat wij er altijd 2x van kunnen eten. Ga zo door!!

Amalia
5 april 2020
Paul
4 april 2020

Gewoon heerlijk eten! Alles was nog lekker heet toen het werd bezorgd. Ze waren alleen 10 min te vroeg met bezorgen. Dat zou in sommige gevallen voor problemen kunnen zorgen.

Wouter
3 april 2020

Supersnel bezorgd en weer heerlijk.

Sc
1 april 2020

Heerlijk eten, niet te zout, veel verse groente en werd op tijd bezorgd!

Rick
29 maart 2020

Op tijd bezorgd , goed warm en lekker

Julian
28 maart 2020

Lekker en kruidig!

Eric
28 maart 2020

We hadden pad Thai. Het waren heel veel noodles en bijna geen groeten. De tofu stukjes waren op 1 hand te tellen

Wouter
25 maart 2020

Heel lekker, goed warm en vriendelijke bezorger! Wij worden vaste klant.

S Anwar
25 maart 2020

Super lekker! One of the best kitchen in Utrecht

Julian
20 maart 2020

Prima en snel!

Osvaldo
19 maart 2020
Alexander
11 maart 2020

Het was weer heerlijk!

Smit
2 maart 2020

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yang
2 maart 2020

Snelle levering en erg lekker eten

Julian
8 februari 2020

Genoeg eten. Kerrie en bonen saus mag iets kruidiger. Restje voor je volgende dag had veel meer smaak.

Reactie van Kitchen Panda

Bedankt!!!

Mickemans
30 januari 2020

Weer erg lekker gegeten! Rode curry en de massaman 👍🏻 Altijd lekker bij kitchen panda

PB
25 januari 2020

Prima op tijd en redelijk van smaak. Miste een beetje het wat meer verfijnde van de Thaise keuken in Thaise gerechten. Allemaal wel erg algemeen"chinees".

Reactie van Kitchen Panda

Bedankt!!!

Jbn
22 januari 2020

Lekkere curry’s